Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE 2.0 Vakinformatie

De kwaliteit van Permanente Educatie 2.0 wordt gegarandeerd door een deskundige vakredactie die bestaat uit gedreven professionals. Alle leden hebben een brede basis/achtergrond maar zijn daarnaast gespecialiseerd in een bepaald onderwerp.

Zo versterken de verschillende redactieleden elkaar waardoor de diepgang en de integrale toepassing zijn gewaarborgd. Alles zodat we je iedere dag het nieuws kunnen brengen. Nieuws dat er toe doet en waar je direct iets mee kan/moet in de praktijk. Natuurlijk hebben we ook specialisten op het gebied van vaardigheden en competenties (gedrag, houding, attitude maar ook vakdidactische beoordeling van toetsvragen, leervormen, etc.).

De vakredactie selecteert, vat samen en geeft praktische tips en trucs. Ook selecteert zij achtergrondinformatie die je, indien gewenst, nog kunt lezen. De leden van de vakredactie helpen je ook door hoofd- en bijzaken te scheiden, zodat jij je kunt concentreren op wat voor jou relevant is. Zo gaat er minder tijd verloren aan het verzamelen van informatie en kun je die tijd gebruiken in het ook daadwerkelijk lezen ervan. Uiteraard blijft geen enkel nieuwsbericht voor je verborgen. Je krijgt dus te allen tijde alle berichten, alleen geven we hierin dus ook een prioritering aan. Zo weet je wat je moet lezen wanneer je een keer minder tijd te besteden hebt aan vakliteratuur. Al het nieuws staat in één overzicht. Zo hoef je er niet meer naar te zoeken maar kan je direct beginnen met lezen. Onder ieder nieuwsbericht staat een aantal toepassingsvragen, waarmee je kunt toetsen of je het ook kan toepassen in de praktijk. Zo weet je zeker dat je het ook echt begrijpt. Ook draagt het maken van toepassingsvragen bij aan het beter laten beklijven van het nieuws.

Met de kennis en ervaring van onze vakredactie, creëren we dus orde in de chaos en structuur in de wirwar van informatie. Bij sommige onderwerpen staan we extra stil. In verdiepende specials gaan we extra in op actualiteiten die een grote impact op de adviespraktijk hebben. Voorzien van praktische tips en handige voorbeelden, geven we je extra houvast voor het volgende gesprek met de klant.

Zo gaan we, samen met jou, naar continue vakbekwaamheid en verbeteren we samen de financiële dienstverlening.


Wij werken voor