Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Opleidingen & (PE-)Workshops

Ben je op zoek naar een PE-workshop of opleiding? Hoffelijk biedt je een uitgebreid aanbod aan PE-workshops en opleidingen, verzorgd door ervaren topdocenten. Alle docenten brengen hun kennis en ervaringen op een duidelijke, maar vooral ook boeiende manier over.

PE-workshops

PE SEH 2016PE SEH 2018
In 2018 krijgt de PE SEH een andere vorm.
Bekijk onze programma's en boek snel een datum!

Ga naar PE SEH 2018 voor meer informatie.PE FFP 2016PE FFP 2018
In 2018 en 2019 bestaat de PE FFP uit twee onderdelen: Kennis & Actualiteit en Praktijktoepassing. Voor het onderdeel Praktijktoepassing heeft Hoffelijk vier eendaagse programma’s ontwikkeld, elk gericht op een specifiek vakgebied.

Ga naar PE FFP voor meer informatie over de workshops.Opleidingen

Erkend AankoopbemiddelaarErkend Aankoopbemiddelaar
Wil je je onderscheiden als hypotheekadviseur? Volg dan de opleiding Erkend Aankoopbemiddelaar. Tijdens deze opleiding leer je je klant te begeleiden door het gehele aankoopproces van een woning, van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris.

Ga naar Erkend Aankoopbemiddelaar voor meer informatie over de opleiding en om je in te schrijven.

Zakelijk Inkomen BepalenZakelijk Inkomen Bepalen
Wil je leren om een bestendig ondernemersinkomen te bepalen in een adviestraject? De opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen helpt je daarbij. Tijdens deze opleiding leer je o.a. jaarrekeningen te lezen en beoordelen, financiële risico’s in kaart te brengen en knelpunten van de onderneming op te sporen. Zo zorg je ervoor dat het adviestraject meer kans van slagen heeft, korter duurt en volledig in jouw grip blijft.

Ga naar Zakelijk Inkomen Bepalen voor meer informatie over de opleiding en schrijf je in.

Persoonlijke e-Leerlijn Wfte-Leerlijn Wft
Deze volledig digitale Wft-opleiding, mét slagingsgarantie, bereidt je in kleine stapjes voor op het Wft-examen. Na elk stuk theorie volgen direct oefenvragen, zodat jij je kennis test en deze kennis leert toepassen. Je sluit de e-Leerlijn Wft af met een representatief oefenexamen.

Ga naar e-Leerlijn Wft voor meer informatie en om een van deze Wft-opleidingen te bestellen.


Samenwerkingen

Wft Xperience
Maak een Xperience van je Wft-opleiding! Met de Wft Xperiences word je in één week klaargestoomd voor een Wft-examen. In deze korte periode loodsen we je door de stof, oefenen we ermee, krijg je een examentraining en doe je ook examen. Ook eventuele herexamens maken deel uit van het programma, want we gaan door tot je slaagt.

Ga naar Wft Xperiences voor meer informatie en schrijf je direct in!


OffermansOffermans & van Gemert
Offermans & van Gemert biedt gevarieerde opleidingen aan voor de zakelijke professional. Kenmekend voor alle opleidingen is de kwalitatief hoogwaarde dienstverlening met aandacht voor de persoonlijke verbinding. Een greep uit opleidingen: Private Life Planning, Business Consultancy, Non Verbale Communicatie en FFP 2017 Casusondersteuning.

Klik op een van bovenstaande opleidingen voor meer informatie en schrijf je in.


de ScheidingsDeskundige
De opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur (FEA) Particulier (voorheen RFEA Particulier) is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. De FEA opleiding brengt je naar het niveau dat je in staat stelt scheidingen op een zorgvuldige en deskundige manier te begeleiden.

Ga naar de opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier voor meer informatie en schrijf je in!


Wij werken voor