Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Opleidingen & (PE-)Workshops

Ben je op zoek naar een PE-workshop of opleiding? Hoffelijk biedt je een uitgebreid aanbod aan PE-workshops en opleidingen, verzorgd door ervaren topdocenten. Alle docenten brengen hun kennis en ervaringen op een duidelijke, maar vooral ook boeiende manier over.

PE-workshops

PE SEH PE SEH 2019
Behaal je twaalf PE punten door het volgen van onze modules!
Meer weten over PE SEH 2019 of direct bestellen >>
 
 
 

PE FFP PE FFP 2019
In 2019 bestaat de PE FFP uit twee onderdelen: Kennis & Actualiteit en Praktijktoepassing. Voor het onderdeel Praktijktoepassing heeft Hoffelijk vier eendaagse programma’s ontwikkeld, elk gericht op een specifiek vakgebied.
Meer weten over PE FFP 2019 of direct bestellen >>
 

Opleidingen

Erkend Aankoopbemiddelaar
Erkend Aankoopbemiddelaar
Wil je je onderscheiden als hypotheekadviseur? Volg dan de opleiding Erkend Aankoopbemiddelaar. Tijdens deze opleiding leer je je klant te begeleiden door het gehele aankoopproces van een woning, van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris.
Meer weten over de opleiding Erkend Aankoopbemiddelaar of direct bestellen >>
 

Zakelijk Inkomen Bepalen Zakelijk Inkomen Bepalen
Wil je leren om een bestendig ondernemersinkomen te bepalen in een adviestraject? De opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen helpt je daarbij. Tijdens deze opleiding leer je o.a. jaarrekeningen te lezen en beoordelen, financiële risico’s in kaart te brengen en knelpunten van de onderneming op te sporen. Zo zorg je ervoor dat het adviestraject meer kans van slagen heeft, korter duurt en volledig in jouw grip blijft.
Meer weten over de opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen of direct bestellen >>
 

wft opleiding E-leerlijn Wft
Deze volledig digitale Wft-opleiding, mét slagingsgarantie, bereidt je in kleine stapjes voor op het Wft-examen. Na elk stuk theorie volgen direct oefenvragen, zodat jij je kennis test en deze kennis leert toepassen. Je sluit de e-Leerlijn Wft af met een representatief oefenexamen.
Meer weten over de e-leerlijnen Wft of direct bestellen >>
 
 

Samenwerkingspartners

wft xperience
Wft Xperience
Maak een Xperience van je Wft-opleiding! Met de Wft Xperiences word je in één week klaargestoomd voor een Wft-examen. In deze korte periode loodsen we je door de stof, oefenen we ermee, krijg je een examentraining en doe je ook examen. Ook eventuele herexamens maken deel uit van het programma, want we gaan door tot je slaagt.
Meer weten over de Wft Xperience of direct bestellen >>
 
 
 
 
 


FEA opleiding de ScheidingsDeskundige
De opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur (FEA) Particulier (voorheen RFEA Particulier) is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. De FEA opleiding brengt je naar het niveau dat je in staat stelt scheidingen op een zorgvuldige en deskundige manier te begeleiden. Ga naar de opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier of Ondernemer voor meer informatie en schrijf je in!
 
 
 
 
 


Wij werken voor