Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


e-Leerlijnen Wft

De e-Leerlijn is dé Wft-opleiding met slagingsgarantie die jou volledig ontzorgt in je leerproces naar je Wft-certificering. Dit leertraject is geheel digitaal ingericht en is aangepast op de nieuwe manier van examineren. In kleine stapjes word je klaargestoomd voor het Wft-examen.

Inhoud
De e-Leerlijn begint met het onderdeel ‘Professioneel gedrag’. Dit wordt gevolgd door een aantal hoofdstukken waarin theorie ondersteund door visuals, herhalingstoetsen, integrale casuïstiek, vaardigheidstraining en e-Colleges aan bod komen. Elk onderdeel wordt afgesloten met een korte toets en aan het eind van ieder hoofdstuk wordt de opgedane kennis getoetst met een oefentoets over het gehele hoofdstuk.

e-Colleges en Integrale casuïstiek
Speciaal binnen deze e-Leerlijn is dat de studiestof ook aangeboden wordt in een e-College, waarin een expert de studiestof met jou doorneemt. Hierbij ligt de nadruk vooral op vaardigheden en competenties. Er wordt een klantvideo getoond, waarin specifiek op deze klantsituatie wordt ingegaan en wordt gekeken hoe je bepaalde vaardigheden moet toepassen. Ook wordt er binnen de e-Leerlijn gewerkt met casuïstiek, waarin het geleerde integraal wordt toegepast. Zowel kennis als vaardigheden komen daarbij aan bod.

e-Masterclass Tips & Trucs
Naast de lesstof staat er ook een e-Masterclass voor je klaar met tips en trucs, zodat je optimaal voorbereid het Wft-examen ingaat. Tijdens deze e-Masterclass zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Praktische informatie over het maken van het examen
  • Voorbereiding op je examen
  • Examenonderdelen
  • Vraagvormen
  • Valkuilen
  • Tips & Trucs
e-Leerlijn examen
Je sluit je leerproces af met een e-Leerlijn Examen. Het aantal vragen, het soort vragen, de scoreweging en de cesuur (zak-/slaaggrens) komen overeen met het landelijke examen. Zo toets je of je klaar bent voor het examen.

Slagingsgarantie
We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze e-Leerlijn en de aansluiting op het landelijke Wft-examen. Daarom geven wij een 100%-slagingsgarantie als je de hoofdstuktoetsen en het e-Leerlijn Examen succesvol hebt afgerond en je binnen twee weken Wft-examen doet. Bekijk de voorwaarden van de slagingsgarantie voor de e-Leerlijn Wft.

Je kunt hieronder de e-Leerlijn van jouw keuze boeken.


Studiemateriaal Wft

e-Leerlijn Wft Adviseur Basis
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Adviseur Zorgverzekering
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Consumptief Krediet
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Schadeverzekering Particulier
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Vermogen
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Inkomen
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Schadeverzekering Zakelijk
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Hypothecair Krediet
€ 249,00
e-Leerlijn Wft Pensioen
€ 249,00

Wij werken voor