PE Erkend Aankoopbemiddelaar

Je hebt de opleiding Erkend Aankoopbemiddelaar gevolgd of gaat deze volgen. Je bent daardoor expert in het begeleiden van je klanten bij de aankoop van een woning. Je hebt alles geleerd over het inschatten van lokale marktomstandigheden en het juist bepalen van de marktwaarde van een woning. Je herkent bouwkundige gebreken en kent de juridische spelregel met betrekking tot de koop. Kortom, jij bent van grote waarde voor jouw klant bij de aankoop van een woning.

Maar net als bij vele andere kennisintensieve vormen van dienstverlening, is ook dit adviesvak aan onderhoud onderhevig. De kennis die jij tijdens de opleiding hebt opgedaan wil je uiteraard permanent actueel houden.

Voor wie?
Deze digitale permanente educatie is bedoeld voor iedereen die de opleiding Erkend Aankoopbemiddelaar heeft gevolgd of deze wil gaan volgen. Maar ook voor adviseurs die in hun praktijk klanten begeleiden in het aankoopproces.

Inhoud
Wij selecteren de belangrijkste updates zorgvuldig en stellen deze direct aan je beschikbaar. Zo houd jij je kennis en vaardigheid om een aankooptraject te begeleiden, op peil. Relevante actualiteiten, in de vorm van:

  • Artikelen (minimaal twaalf per jaar);
  • Achtergrondinformatie;
  • Praktische tips.

In de adviespraktijk
Je bewijst je toegevoegde waarde in alle aspecten van het aankoopproces en je weet hoe je jouw klant op professionele wijze begeleidt: van de eerste bezichtiging tot de overdracht van de woning bij de notaris. Die ontwikkeling van vaardigheden en kennis stopt niet na de opleiding. Jij wil ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van het relevante nieuws en deze kennis direct kan toepassen in de praktijk.


€ 150,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Doe je voordeel met Hoffelijk

  • € 50,- voor Permanent Actueel-deelnemers
  • Op de hoogte blijven van alle relevante thema’s

Specificaties

Vorm digitaal
Looptijd 12 maanden
Oefenvragen 3 per bericht
Soort oefenvragen invulvragen, meerkeuzevragen, sorteervragen, casussen
Beschikbaarheid berichten onbeperkt
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
PE Erkend Aankoopbemiddelaar € 150,00
Bestel ook:
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 150,00
Bestel direct met aanvullende diensten!