Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE Zakelijk Inkomen Bepalen

Je hebt de opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen gevolgd of gaat deze volgen. Je bent daardoor in staat om met een kwalitatief goede onderbouwing aan te geven welk bestendig inkomen de ondernemer heeft, bijvoorbeeld voor het adviseren van een consumptief krediet, een AOV of voor een hypotheekadvies.

Maar net als bij vele andere kennisintensieve vormen van dienstverlening, is ook dit adviesvak aan onderhoud onderhevig. De kennis die jij tijdens de opleiding hebt opgedaan wil je uiteraard permanent actueel houden.

Voor wie?
Deze digitale permanente educatie is bedoeld voor iedereen die de opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen heeft gevolgd of deze wil gaan volgen. Maar ook voor adviseurs die in hun praktijk aan ondernemers adviseren en op de hoogte willen blijven van alle relevante wijzigingen.

Inhoud
Wij selecteren de belangrijkste updates zorgvuldig en stellen deze direct aan je beschikbaar. Zo houd jij je kennis en vaardigheid om een ondernemersinkomen nauwkeurig te bepalen, op peil. Relevante actualiteiten, in de vorm van:

  • Artikelen (minimaal twaalf per jaar);
  • Achtergrondinformatie;
  • Praktische tips.

In de adviespraktijk
Je bewijst je toegevoegde waarde met een gedegen rapportage en analyse. Daar waar nodig ben je in staat om toelichting te geven op afwijkende zaken en te onderbouwen waarom jij vindt dat deze afwijking op een bepaalde manier moet worden beoordeeld. En je bent altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en het relevante nieuws. Zo zorg je ervoor dat het traject meer kans van slagen heeft, korter duurt en volledig in jouw grip blijft.

Hoffelijk voorziet jou van het belangrijkste nieuws
Hoffelijk selecteert het belangrijkste nieuws voor je. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de financiële positie van de ondernemer en onderneming.


€ 150,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Doe je voordeel met Hoffelijk

  • € 50,- voor Permanent Actueel-deelnemers
  • Op de hoogte blijven van alle relevante thema’s

Specificaties

Vorm digitaal
Looptijd 12 maanden
Oefenvragen 3 per bericht
Soort oefenvragen invulvragen, meerkeuzevragen, sorteervragen, casussen
Beschikbaarheid berichten onbeperkt
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
PE Zakelijk Inkomen Bepalen € 150,00
Opleiding Zakelijk Inkomen Bepalen
€ 795,00
Examen Zakelijk Inkomen Bepalen
€ 124,00
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 150,00
Bestel direct met aanvullende diensten!

Wij werken voor