Masterclass Woningverhuur in de adviespraktijk

De vraag van particulieren naar woningen voor de verhuur is de laatste jaren fors gestegen. Door de lage rente, stijgende huizenprijzen en een tekort aan betaalbare huurwoningen zoeken steeds meer particulieren rendement in de verhuur van een woning. Voor jou als adviseur ligt hier een mooie advieskans.

Advies over woningverhuur
Bij het aankopen van een woning voor de verhuur komen andere onderwerpen kijken dan bij de aankoop van een woning voor eigen gebruik. Dit vergt dan ook de nodige kennis en vaardigheden van jou als adviseur. Tijdens deze masterclass wordt uitgebreid ingegaan op onderdelen die van belang zijn bij de koop en verhuur van een woning.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wetgeving, zorgplicht en aansprakelijkheid
  • Betrokken marktpartijen
  • Waardering en rendement
  • Huurrecht
  • Bepalen van de huurprijs
  • Financieringsmogelijkheden
  • Vastlegging van het advies

SEH en FFP
Voor het volgen van deze masterclass kunnen punten aangevraagd worden bij de SEH en FFP. Deze masterclass geeft recht op zes B-punten voor de SEH en vier K&A punten voor de FFP.

Woonfonds en Hoffelijk
Deze masterclass in een initiatief van Woonfonds. Hoffelijk is als opleider geselecteerd voor de ontwikkeling. Tijdens de masterclass zal naast bovenstaande onderwerpen inhoudelijk ingegaan worden op de Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds. Als na de masterclass wordt deelgenomen aan de afsluitende toets, kan voor deelnemers met een aanstelling bevoegdheid worden verkregen voor het bemiddelen in de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek.
Voor deze masterclass heeft Woonfonds diverse locaties beschikbaar gesteld. Hierdoor is het mogelijk om de masterclass tegen een gereduceerd tarief aan te bieden. Door inschrijving ga je ermee akkoord dat jouw naam en e-mailadres worden gedeeld met Woonfonds.


€ 125,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Doe je voordeel met Hoffelijk

  • Zes PE SEH-punten in categorie B
  • Vier PE FFP-punten voor K&A

Specificaties

Studiebelasting 6 uur
Docent Alex Erlings
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
Masterclass Woningverhuur in de adviespraktijk
€ 125,00
Bestel ook:
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 125,00
Bestel direct met aanvullende diensten!