Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier

De opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) is een opleiding die wordt gegeven door De ScheidingsDeskundige en is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. Deze RFEA opleiding brengt je naar het niveau dat je in staat stelt scheidingen op een zorgvuldige en deskundige manier te begeleiden.

Om deze opleiding met succes te doorlopen, is kennis van de Wet Inkomstenbelasting, het huwelijksvermogensrecht en toekomstvoorzieningen een pre. Aan de hand van je ervaring en achtergrond  wordt gekeken naar eventuele aandachtspunten voor het opleidingstraject. Indien dat wenselijk is kan een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk intakegesprek.

De ScheidingsDeskundige gaat verder waar andere opleiders stoppen. Je volgt niet alleen een opleiding, het uitgangspunt is dat je gedurende de studieperiode intensief met de opleider optrekt, zodat je een optimaal resultaat kunt behalen.

Titel RFEA & PE-punten
Onze RFEA opleiding is geaccrediteerd door de Stichting RFEA. Dit betekent dat je na het volgen van onze opleiding het examen “Financieel Echtscheidingsadviseur (FEA) Particulier” kunt maken. Het examen wordt afgenomen door de Stichting RFEA. De kosten hiervoor bedragen € 319 voor het MC examen (onderdeel A) en € 499 voor het Casus examen (onderdeel B). Kijk voor meer informatie over het examen op de website van het RFEA.  Indien je dit examen behaalt, kun je je tegen betaling in laten schrijven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier. Vanaf dat moment mag je de titel RFEA dragen. Daarmee kwalificeer je je bij jouw cliënten als een deskundige begeleider van het scheidingsproces. Let erop dat externe partijen dit regelen en deze kosten niet zijn inbegrepen in het opleidingstarief.

Meer informatie over Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier?
Bekijk de brochure.


€ 3.000,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Studiespecificaties

Aantal trainingsdagen 10 dagen
Studiebelasting 240 uur totaal
Exclusief Examen en registerinschrijving
Inclusief Lesmateriaal
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier
€ 3.000,00
Bestel ook:
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 3.000,00
Bestel direct met aanvullende diensten!