Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Opleiding Private Life Planning

De opleiding Private Life Planning (PLP) is een door Offermans & van Gemert georganiseerde 6-daagse beroepsopleiding in 'excellente advisering' die met EQ-vaardigheden voortbouwt op de vakinhoudelijke achtergrond van de financiële professional. De opleiding PLP is een op de Nederlandse markt aangepaste variant van financial life planning en integreert de volgende vaardigheden: communiceren, life planning, coaching, counseling, onderhandelen en mediation.

Voor wie?
De opleiding PLP is bedoeld voor financiële professionals, zoals financieel adviseurs, managers, financieel planners, private bankers, vermogensbeheerders, accountants, belastingadviseurs, fiscaal adviseurs, hypotheekadviseurs, consultants, B2B adviseurs, pensioenadviseurs en al diegenen die hun vakinhoudelijke kennis en ervaring willen uitbreiden door het uitdiepen van hun potentieel aan emotionele en sociale vaardigheden.

Register Private Life Planners
Na succesvolle afronding van het examen PLP kan men (onder voorwaarden) opgenomen worden in het Register Private Life Planners RPLP. Voor meer informatie over deze voorwaarden kan contact worden opgenomen met info@fin-planning.nl.

Meer informatie over de Opleiding Private Life Planning?
Bekijk de brochure.


€ 2.295,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Studiespecificaties

Studiebelasting 75 uur excl. lesdagen
Inclusief Lesmateriaal en examen
Aantal lesdagen 6 dagen
PE-Punten 12 PE-punten B
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
Opleiding Private Life Planning
€ 2.295,00
Verkrijgen RB-punten (35 punten niet-fiscaal) € 35,00
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 2.295,00
Bestel direct met aanvullende diensten!

Wij werken voor