Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Opleiding Non Verbale Communicatie

De opleiding Non Verbale Communicatie (NVC) is een 2-daagse opleiding over Non Verbale Communicatie. De opleiding wordt verzorgd door onze partner Offermans & van Gemert.

Voor wie is de opleiding NVC bedoeld?
De opleiding NVC is bedoeld voor een ieder die effectiever wil leren communiceren.

De opleiding NVC
We communiceren de hele dag met elkaar, zowel op ons werk als in ons privé-leven. Hierbij zijn we ons met name bewust van onze gesproken taal. Daarnaast communiceren we vooral non verbaal. Met deze vorm van communicatie brengen we vooral intenties en emoties over. Non verbale communicatie gebeurt vrijwel altijd onbewust en de meeste elementen hiervan zijn niet of nauwelijks te onderdrukken. Uit onderzoek is gebleken dat het non verbale aspect doorslaggevend is voor de effectiviteit van communicatie. De opleiding Non Verbale communicatie (NVC) is een 2-daagse opleiding voor professionals waarin je de lichaamstaal en andere non verbale taal van je gesprekspartner(s) systematisch leert waar te nemen, te interpreteren en hier effectief op in te spelen. Ook worden er tijdens de opleiding tools aangedragen om je eigen performance (nog) effectiever en krachtiger vorm te geven.

Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van een zeer uitgebreide reader waarin onder andere ruim 300 professionele foto’s zijn opgenomen van lichaamstaal posities en andere non-verbale cues en hun betekenis. Tijdens de opleiding wordt er gewerkt met demonstraties, presentaties, rollenspellen, invuloefeningen en de interpretatie van tientallen foto’s en filmfragmenten van bekende en onbekende personen in herkenbare situaties.


€ 745,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Studiespecificaties

Studiebelasting 30 uur excl. lesdagen
Inclusief Lesmateriaal
Aantal lesdagen 2 dagen
PE-punten 12 PE-punten B
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
Opleiding Non Verbale Communicatie
€ 745,00
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 745,00
Bestel direct met aanvullende diensten!

Wij werken voor