Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer

Een scheiding waarbij een van beide partners ondernemer is, brengt veel complexiteit met zich mee. Deze doelgroep heeft vaak extra behoefte aan deskundige begeleiding. Indien je voor deze klanten en andere (scheidings)professionals gesprekspartner wilt zijn, dien je de nodige kennis in huis te hebben.

Je kunt je ten opzichte van andere scheidingsbegeleiders onderscheiden door de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer (RFEA) te volgen en het examen af te leggen. Deze opleiding wordt gegeven door De ScheidingsDeskundige. Op het moment dat je voor het examen bent geslaagd, kun je je tegen betaling in laten schrijven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer (RFEA).

De ScheidingsDeskundige gaat verder waar andere opleiders stoppen. Je volgt niet alleen een opleiding, het uitgangspunt is dat je gedurende de studieperiode intensief met de opleider optrekt, zodat je een optimaal resultaat kunt behalen.

Voor wie?
De opleiding RFEA Ondernemer is bedoeld voor scheidingsbemiddelaars, financieel adviseurs, accountants, advocaten, notarissen en mediators, die hun kennis op het gebied van scheidende ondernemers verder willen ontwikkelen en verdiepen.

Vereisten
Voor het volgen van deze opleiding is kennis op het gebied van het scheidingsproces wenselijk. Aan de hand van je ervaring en achtergrond wordt gekeken naar eventuele aandachtspunten voor het opleidingstraject. Indien dat wenselijk is, kan een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk intakegesprek.

Titel RFEA & PE-punten
Het examen wordt afgenomen door de Stichting RFEA. De kosten hiervoor bedragen € 599 ,-. Indien je dit examen behaalt, kun je je laten inschrijven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer (éénmalig € 195 en € 385,- op jaarbasis, prijzen anno 2018). Vanaf dat moment mag je de titel RFEA voeren. Diegene die ook in het particuliere register in staan geschreven hebben met het behalen van het examen tevens voor twee jaar aan hun PE voldaan. Om examen te mogen doen dient aan bepaalde specifieke voorwaarden te worden voldaan.Informeer. Let erop dat externe partijen het examen organiseren en deze kosten niet zijn inbegrepen in het opleidingstarief.

Deze opleiding is door de Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerd voor 24 PE-punten (Categorie 2).


€ 1.750,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Opleidingsspecificaties

Trainingsdagen 4 dagen
Inclusief lesmateriaal
Exclusief examen en registerinschrijving
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer
€ 1.750,00
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 1.750,00
Bestel direct met aanvullende diensten!

Wij werken voor