Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


e-Learning Privacy (AVG) - Beleidsbepalers

Vanaf 25 mei 2018 moeten organisaties die persoonsgegevens verwerken voldoen aan een nieuwe Europese privacyrichtlijn: de Algemene verordening  gegevensbescherming (AVG). Bedrijven die hun omgang met persoonsgegevens dan niet goed op orde hebben, riskeren hoge boetes.

Speciaal voor financieel dienstverleners: een praktische en doeltreffende e-Learning
De e-Learning Privacy (AVG) voor beleidsbepalers maakt je bewust van het belang van deze ingrijpende nieuwe wet en geeft je inzicht in de gevolgen voor de inrichting van je organisatie. De belangrijkste aandachtspunten bij het treffen van de maatregelen die nodig zijn om aan de nieuwe richtlijnen te voldoen, komen uiteraard ook aan bod.

Onderwerpen:
1. Privacy
2. Persoonsgegevens
3. Omgaan met persoonsgegevens
4. Informatiebeveiliging
5. Rechten van je klant
6. Datalekken
7. Van Wbp naar AVG

Ook interesse in de e-Learning Privacy (AVG) voor medewerkers?
Iedere medewerker zal bij de uitvoering van werkzaamheden moeten handelen in overeenstemming met de procedures en richtlijnen op het gebied van privacy. Dit vraagt om kennis en vaardigheden die meer gericht zijn op het ‘hoe’ in de praktijk. Ook hierin kunnen we je organisatie ondersteunen. We hebben namelijk tegelijkertijd de e-Learning Privacy (AVG) voor medewerkers ontwikkeld. Neem contact met ons op als je ook je collega’s meteen bewust en vaardig met dit onderwerp wil laten omgaan.


€ 78,65
(incl. btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Doe je voordeel met Hoffelijk

  • Slechts € 65,- (excl. btw)
  • Leer bewust omgaan met persoonsgegevens van je klant
  • Krijg snel begrip van de AVG en wat er van jou en je organisatie verwacht wordt
  • Geheel online te doorlopen
  • 24/7 toegang tot je digitale leeromgeving

Specificaties

Studiebelasting 6 uur
Vorm digitaal
Beschikbaarheid 2 maanden (onbeperkt voor Permanent Actueel-deelnemers)
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
e-Learning Privacy (AVG) - Beleidsbepalers € 78,65
Pakketkorting - € 0,00
Totaal incl. btw € 78,65
Bestel direct met aanvullende diensten!

Wij werken voor