Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


De Vakbekwaamheidsservice

Bij Hoffelijk worden we gelukkig van ontzorgen. Daarom hebben we, speciaal voor kantoren van 10 tot 50 medewerkers, de vakbekwaamheidsservice in het leven geroepen. Met dit bijzonder gewaardeerde bedieningsconcept ondersteunen we je organisatie optimaal in het vakbekwaam houden van je medewerkers. We zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt. Je krijgt een vast aanspreekpunt, handige tooling, rapportages en een aantrekkelijk aanbod. Alles zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

De vakbekwaamheidsservice biedt jou als werkgever:

  • Persoonlijke leeromgeving gebaseerd op functievereisten van medewerkers
  • Inzicht in voortgang via het managementdashboard, inclusief Wft- en PE-voortgangsrapportages
  • Inzicht in en grip op de kosten: alle bestellingen van je medewerkers overzichtelijk op een verzamelfactuur
  • Leeromgeving in eigen look & feel
  • Korting op diverse opleidingen

De voordelen van de vakbekwaamheidsservice voor je medewerkers:
  • Persoonlijke leeromgeving en e-Portfolio voor iedere medewerker
  • Toegang tot de helpdesk van Hoffelijk
  • Persoonlijk stappenplan met betrekking tot de professionele ontwikkeling
  • Reminders over af te leggen PE-examens en benodigde opleidingsactiviteiten
  • De beste e-learnings en docenten
Permanent Actueel
Actueel nieuws dat relevant is voor je medewerkers delen we direct in de leeromgeving. Medewerkers krijgen hier per e-mail een melding van. Bij ieder nieuwsbericht zijn er praktische tips, zodat de medewerker de wijzigingen direct weet te vertalen naar de praktijk.

e-Portfolio
De e-Portfolio is jullie digitale kluis waarin alle behaalde diploma’s van medewerkers zijn opgeslagen. Iedere medewerker ontvangt een persoonlijke Pdf-rapportage en we maken samen met jou een planning, zodat je medewerkers op tijd het juiste examen doen. Je medewerkers ontvangen van ons een reminder wanneer het tijd is om (verplichte) opleidingen of examens te doen. Gemak voor de medewerkers en zekerheid voor jou!

Voorbereiding op het PE-examen
PE-examens zijn beknopter dan de PEplus-examens van voorheen. Met ons vernieuwde digitale PE-materiaal zijn we erin geslaagd om dure klassikale trainingen definitief overbodig te maken. De korte en effectieve e-learning bevat een groot aantal oefenvragen, drie representatieve oefenexamens en PE-actualiteiten. Hiermee doen je medewerkers uitstekend voorbereid en met vertrouwen PE-examen. Gegarandeerd!

Wft-opleidingen
De beste voorbereiding op je Wft-examen: onze e-leerlijnen. De opleiding is geheel digitaal en heeft alle extra’s en voordelen die je van online leren mag verwachten en meer! Dit is niet alleen een vervanging voor klassikaal leren, dit is zelfs effectiever en beter dan klassikaal leren. We geven niet voor niets slagingsgarantie!

Examens
Examen doen via Hoffelijk kan op vaste examenlocaties verspreid door heel Nederland. Het is uiteraard mogelijk om in de avonduren en op zaterdag een examen af te leggen. Je kunt er ook voor kiezen om bij jullie voor de deur of op kantoor te examineren met behulp van onze Examenbus of mobiele set. 

Rebecca van der Walle; Je enthousiaste, toegewijde en vaste aanspreekpunt
Onze collega Rebecca van der Walle is je vaste aanspreekpunt. Zij biedt je tijdens onze samenwerking alle ondersteuning die je nodig hebt. Ze denkt te allen tijde graag met je mee om je organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen!

Meer weten over de vakbekwaamheidsservice of een afspraak maken?
Neem contact op met Rebecca van der Walle via  06 - 10 03 71 44 of stuur een e-mail naar r.walle@hoffelijk.nl.


Wij werken voor