Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Een eigen Academy bij Hoffelijk?

Hoffelijk heeft voor een groot aantal organisaties een geheel eigen Academy ingericht. Dat kan zelfs volledig geïntegreerd in het intranet waar je wellicht nu al gebruik van maakt. Maak ook kennis met de Academy en vraag een demo-omgeving aan!

Academy
De Academy is hét platform om aantoonbaar en continu aan vakbekwaamheid te werken. Op een manier die stimulerend werkt en positief bijdraagt aan de kennis en vaardigheden die nodig zijn in de dagelijkse (advies)praktijk.

Uitgangspunt is dat professionele ontwikkeling meer moet zijn dan het voldoen aan een wettelijke regel om permanent actueel vakbekwaam te werken. De Academy, die we uiteraard helemaal in de look en feel van je organisatie inrichten, is een interactieve leeromgeving die verschillende handige en nuttige items en functionaliteiten bevat. De inhoud en de interactie tussen collega’s onderling helpen de organisatie om efficiënter, slagvaardiger en realtime up-to-date te kunnen werken. 

We kunnen er veel over vertellen, maar we bewijzen de kracht van een Academy liever in de praktijk aan je. Dit is wat mensen binnen de organisaties met een eigen Academy ervan vinden:


"De Academy geeft mij en m’n collega’s meer (praktijk)kennis over relevante onderwerpen. Dit sterkt ons zelfvertrouwen in adviesgesprekken. Daarmee biedt de Academy ons in de praktijk ook commercieel meerwaarde!"

Erik van der Most (werkt sinds 2013 met de Academy)
 


Inhoud Academy
Waarmee ondersteunen we jou en je collega’s?En wat maakt de Academy maatwerk voor jouw organisatie?Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een demo-omgeving aan!


Wij werken voor