Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Wft-examen of PE? De Hoffelijk Examenbus!

Het is vanaf nu mogelijk om via Hoffelijk je Wft- en PE-examen te maken in een professionele en rustige omgeving die óók nog eens op een gunstige locatie bij jou in de buurt is!


De Hoffelijk Examenbus
Er zijn nog heel veel adviseurs die hun Wft- en/of PE-examen(s) moeten maken. Waar we met de Examenbus direct aan willen bijdragen is het creëren van meer geschikte examenplekken, want daarin is nu al wél een verbeterslag te maken. Op tot nu toe 25 locaties in Nederland zorgt de Examenbus ervoor dat het examen naar jou toekomt. Bovendien wordt het aantal locaties voor de Examenbus steeds verder uitgebreid.
Wesley van 't Hof, algemeen directeur van Hoffelijk: “Wft- en PE-examens worden momenteel op de meest uiteenlopende locaties afgenomen. Er wordt zelfs al geëxamineerd in wellnesscentra en voetbalkantines. Dat zijn niet altijd de beste plekken om rustig een examen te doen. De Examenbus biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook altijd dezelfde (goedgekeurde) examenopstelling. En dat garandeert dat de omstandigheden waarin het examen wordt afgenomen prima voor elkaar zijn. Door middel van de Hoffelijk Examenbus willen we iedere adviseur de kans geven om op tijd en in een rustige en professionele omgeving examen te doen.”

Interieur Examenbus 1

De nieuwe examenplekken
In de luxe touringcar bevindt zich een volledig voor dit doel ingericht en geluidsdicht ‘examenlokaal’. Hier kunnen twintig adviseurs tegelijk in alle rust hun Wft- en PE-examen doen. Deze nieuwe examenplekken, verzorgd door Hoffelijk Financieel, gaan gepaard met dezelfde kwaliteit en professionaliteit die je van ons gewend bent:
  • Ongestoord in een rustige en professionele omgeving je examen maken;
  • Behulpzame professionele toezichthouders;
  • Wettenbundel, fiscaal memo en rekenmachine voor iedereen;
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt;
  • Behaalde diploma’s worden direct toegevoegd aan je Wft-portfolio bij Hoffelijk;
  • Hoffelijk houdt je PE-termijnen bij en zal je PE-reminders versturen.

Examenplek Hoffelijk ExamenbusExamenplekken Hoffelijk Examenbus

Flexibele plekken
De Hoffelijk Examenbus biedt je flexibiliteit met uiteraard altijd dezelfde (goedgekeurde) opstelling en omgeving. Kies een locatie die jou het beste schikt of overleg met ons waar jij het liefst op examen wilt gaan.

Ook examen doen in de Hoffelijk Examenbus?
Kies in het overzicht hieronder het Wft- of PE-examen waar je je voor wilt inschrijven! Je ziet dan meteen op welke locatie bij jou in de buurt de Hoffelijk Examenbus zal staan.

Wft-examens: PE-examens:

Heeft jouw organisatie veel medewerkers die een Wft- en/of PE-examen moeten doen? De Examenbus kan naar jou toekomen en jouw medewerkers kunnen gemakkelijk examen doen op het parkeerterrein voor de deur. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via 010 - 760 11 00.


Wij werken voor