Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Hoffelijk breidt opleidingsaanbod uit

Opleider Hoffelijk Financieel gaat ook opleidingen van collega-opleidingsinstituten beschikbaar maken via de distributiekanalen en het online kennisplatform van Hoffelijk. De samenwerking met diverse distributiepartners betekent een flinke uitbreiding van het totale opleidingsaanbod, zowel in de breedte als in de diepte.

Keuze voor samenwerkingspartners komt diversiteit ten goede
Wesley van ’t Hof, algemeen directeur van Hoffelijk: “Wij hebben vanaf onze oprichting een heel duidelijke visie op de manier waarop we opleiden. Onze doelgroep bestaat uit adviseurs en organisaties die bewust kiezen voor hoogwaardige opleidingen. Dat kenmerkt ze. Diezelfde doelgroep heeft natuurlijk wel heel verschillende wensen en voorkeuren als het gaat om opleidingen, zowel qua vorm als inhoud. Met de nieuwe opleidingen die we nu aan het aanbod toevoegen kunnen we die doelgroep als geheel nog beter bedienen en servicen op het niveau dat we bij Hoffelijk zelf altijd nastreven: een 7 is niet goed genoeg, een 9 is de ondergrens.”

Verbinden met gelijkgestemden én focus houden op waar zelf je goed in bent
De keuze voor samenwerkingspartners heeft eveneens met de visie van Hoffelijk te maken. Van ’t Hof: “Hoffelijk is hard gegroeid in de zes jaar dat we bestaan. Maar wel op een beheersbare manier. Dat kan alleen als je durft te onderkennen dat je niet altijd en overal zelf de beste in kunt zijn of worden. Soms is het beter om samen te werken met een gespecialiseerde partner die óók die 9 wil bieden, dan zelf een nieuwe activiteit te ontplooien die leidt tot een 7. Zo houdt iedereen de focus op wat hij zelf het beste doet.”

One stop shopping: de toekomst van webshops
Het is voor onze cursisten erg prettig om alle opleidingen en trainingen af te kunnen nemen via één webshop. Om met één inlogcode te werken en altijd vanuit dezelfde backoffice ondersteuning te krijgen bij vragen en praktische zaken.

“De backoffice van de nu toegevoegde opleidingen blijft volledig bij Hoffelijk. Dat is overigens ook voor onze samenwerkingspartners zelf een groot voordeel. Naast het bredere bereik en de grotere bekendheid die ze met hun opleidingen krijgen natuurlijk”, aldus Van ’t Hof.

De nieuwe opleidingen die via de webshop van Hoffelijk zijn te boeken zijn afkomstig van:  


Wesley van ’t Hof verwacht dat in de nabije toekomst nog meer opleiders zullen aansluiten. “Opleidingen met toegevoegde waarde maken ons totaalaanbod alleen maar gevarieerder en interessanter. Met collega-opleiders die het uitgangspunt van de te realiseren 9 delen, gaan we het gesprek graag aan.”


11 juli 2016


Wij werken voor