Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Interim-dienstverlening

De interim-diensten van Hoffelijk bieden je rust in tijden van onzekerheid. De hoge mate van kwaliteit en specialismen die onze interimmers bezitten, maken dat je gerust kunt zijn op een uitstekende invulling van een functie en het daarbij behorende takenpakket. Al onze interimmers bezitten de benodigde certificering en competenties om een functie meer dan goed te kunnen vervullen. Als dé opleider van Nederland ondersteunen wij daar volledig in. We trainen onze professionals niet alleen op kennis en ontwikkeling, maar ook op gedrag en vaardigheden. Onze ‘Hoffelijkers’ beheersen het samenspel van kennis, vaardigheden, competenties en professioneel gedrag.

Even voorstellen
Hoffelijk Interim is ontstaan vanuit verbinding en passie voor het vak. Joost Takens en Wesley van ’t Hof ontmoetten elkaar tijdens het werk, bleken hun passie voor de financiële dienstverlening te delen en sloegen de handen ineen. Waar Wesley zich toelegt op training en opleidingen, houdt Joost zich bezig met de interim-diensten.

Sinds 1 januari 2016 zijn Hoffelijk Interim en het Controllers Collectief een samenwerking aangegaan onder de naam Hoffelijk Interim – Finance & Control.


Wij werken voor