Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Incompany examenafname Hoffelijk Examenbus

Bij een aantal gerenommeerde partijen staan we met de Examenbus op afspraak voor de deur op het eigen parkeerterrein. Graag lichten we toe hoe we dat organiseren. Mogelijk is dit ook voor jouw organisatie een interessante propositie. We gaan het gesprek graag aan!


Wat heeft Hoffelijk te bieden met het verzorgen van examinering op locatie?
Examineren kost tijd en geld. Een gegeven waar we niet omheen draaien. We hebben met de Examenbus echter een voorziening ontwikkeld die op beide punten een forse besparing oplevert. De Examenbus biedt 20 volledig geaccrediteerde en kwalitatief uitstekende examenplekken die voor de deur van een kantoor ingezet kunnen worden.
 
Voordelen:
  • Collega’s die op het hoofdkantoor werken, doen examen zonder reistijd.
  • Geen stress om op tijd op de examenlocatie te zijn. 

Waarom is examineren op incompany locaties ook voor Hoffelijk interessant?
Hoe meer locaties Hoffelijk in Nederland kan aandoen, hoe beter de unieke propositie die we met de Examenbus bieden tot zijn recht komt. Die propositie is examineren voor de deur onder de juiste rustige omstandigheden. Komt de winnaar van de “Prijs voor Examens 2016” straks ook bij jouw organisatie voor de deur te staan?

Praktische punten
  • De afmetingen van de Examenbus: 14,4 meter lang, 2,55 breed en 4 meter hoog.
  • Een randvoorwaarde om op locatie te kunnen examineren is de aanwezigheid van krachtstroom. Een krachtstroompunt kan tot ongeveer 100 meter van de bus liggen. Er is bekabeling vanuit de bus mogelijk tot deze afstand.
Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. 
Wij werken voor