Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Je diploma's omwisselen

Het behalen van PE plus-examens is één van twee zaken die je te doen staan om je diploma’s te kunnen omwisselen. Het andere is het administratief afwikkelen van de Omwisselactie. Ook de administratieve kant van de Omwisselactie moet je vóór 31 december 2016 hebben afgerond!

Deze administratieve afwikkeling verloopt via erkende exameninstellingen, zoals Hoffelijk Examens.

Ervaar het gemak van het omwisselen van je (gelijkgestelde) Wft-diploma's voor nieuwe Adviseur diploma's via Hoffelijk:
1. Bestel de Omwisselactie .
2. Lever je ingescande diploma's per e-mail aan wij doen de rest*.

*Let op: lever je diploma’s en certificaten binnen 3 dagen na bestelling compleet bij ons aan. Alleen dan kunnen we je garanderen dat je diploma's op tijd zijn omgewisseld.

Vandaag beginnen!
Je kunt de Omwisselactie in gang zetten voordat je je PE plus-examens hebt afgelegd. Het heeft zelfs de voorkeur om het administratieve gedeelte van de Omwisselactie eerst te doen. Zo weet je namelijk zeker dat je geen enkel PE plus-examen voor niks doet en voorkom je erger: dat álle behaalde PE plus-examens voor niks zijn geweest.

Heb je de omwisselactie niet voor 31 december afgerond? Dan verlies je alsnog je recht op nieuwe Adviseur diploma’s. Dat zou zonde zijn. Hoffelijk heeft de beste tool én de meeste expertise in huis om je snel en efficiënt door de Omwisselactie te begeleiden.

Meerdere diploma’s omwisselen? Dat kan! Hoffelijk hanteert één scherp en vast tarief, ongeacht het aantal diploma’s dat je wilt omwisselen.


Omwisselactie

Omwisselactie Extra
€ 100,00

Wij werken voor