Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE

Hoffelijk biedt je verschillende PE-leertrajecten aan om je optimaal voor te bereiden op jouw PE-examen(s). Kies de PE-voorbereiding die het beste bij jouw situatie past:

Actualiteiten 2015 en oefenexamens PEplusOefenexamens PE (incl. actualiteiten)
Hoffelijk biedt je drie representatieve oefenexamens aan waarin je kennis kunt maken met de methodiek van de nieuwe examenvragen. Naast de oefenexamens krijg je toegang tot de vastgestelde actualiteiten waarop je wordt getoetst tijdens het PE-examen.

Ga naar de Oefenexamens PE voor meer informatie en om te bestellen.


Examentrainingen Wft en PE
De voordelen van een klassikale examentraining, zonder reistijd en tegen aanzienlijk lagere kosten. Dat bieden we je met de Digital Classroom. Onze docenten bereiden je optimaal voor op je Wft en PE-examen. Digitaal, interactief en gewoon op elke locatie van jouw keuze te volgen!

Ga naar Examentraining Wft en PE voor meer informatie en om te bestellen.


Basiskennis PEplusBasiskennis PE
Om je basiskennis op te vijzelen kun je aan de slag met de syllabus. Na het bestuderen van de syllabus, ga je aan de slag met de digitale oefenvragen die je basiskennis toetsen. Afsluitend biedt Hoffelijk je een representatief oefenexamen aan waarin je kennis kunt maken met de methodiek van de nieuwe examenvragen.

Ga naar de Basiskennis PE voor meer informatie en om te bestellen.


Klik hieronder op het PE-examen dat jij wilt afleggen om te zien welke studiematerialen beschikbaar zijn voor het examen.

 PE-examens: 


Wij werken voor