Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE


In korte tijd de hoogste slaagkans bereiken, tegen geringe kosten. Dat is het uitgangspunt van ons PE-studiemateriaal. Je keuzevrijheid is maximaal, bestel de onderdelen waar jij het meest profijt van hebt en bereid je optimaal voor op jouw PE-examens.

Let op: Hier vind je ons PE-aanbod. Een PE-examen leg je af om je eerder behaalde Wft-diploma(’s) periodiek te onderhouden. Heb je nog geen Wft-diploma voor deze beroepskwalificatie? Ga dan naar ons Wft-aanbod.


Aanbevolen diensten Studievorm Bedrag    
Totaalpakket PE Alles-in-één € 99,-
PE-examen Examen op locatie € 145,-
         
         
Losse diensten Studievorm Bedrag    
E-Learning PE  E-learning € 35,-
Oefenexamens PE  Online oefenexamens € 30,-
Examentraining PE  Digital classroom € 59,-
 
Partneraanbod Studievorm Bedrag    
PE Xperience  1-daagse training inclusief examen € 335,-
 
Aanbevolen diensten Bedrag    
  Totaalpakketten PE € 99,-
PE-examens € 145,-
       
       
Losse diensten Bedrag    
E-Learnings PE € 35,-
Oefenexamens PE € 30,-
Examentrainingen PE  € 59,-
     
Partneraanbod Bedrag    
PE Xperiences € 335,-
Het Totaalpakket PE is de ideale voorbereiding op je PE-examen. Het pakket bestaat uit een e-learning, drie representatieve oefenexamens en een examentraining in onze digital classroom. Voor slechts € 99,- doorloop je het traject en ben je helemaal klaar voor je PE-Examen.

De diensten uit het Totaalpakket PE zijn ook los te bestellen. Zo ontvang je voor slechts € 30,- drie representatieve oefenexamens, handig voor als je eerst wil testen of je de juiste kennis nog beheerst. Heb je de oefenexamens onvoldoende gemaakt, dan kun je aanvullend de e-Learning PE bestellen. Deze e-learning brengt je weer helemaal op de hoogte van alle relevante actualiteiten die je moet kennen voor het examen. Wil je nog even sparren over bepaalde onderwerpen met een docent? Boek dan direct de Examentraining PE in de digital classroom erbij.


Wij werken voor