Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE 2.0 Interactief

Hoffelijk is een interactieve club waarin we elkaar weten te vinden als we hulp nodig hebben. Waarin we met zijn allen de ontwikkelingen in ons vak bijhouden. Nieuws met elkaar delen, maar vooral stilstaan bij wat het nieuws voor invloed heeft op onze adviespraktijk en onze klanten. Door met elkaar te discussiëren krijgen we meer inzicht in elkaars standpunten en kan ons vak vanuit meerdere invalshoeken worden belicht. Samen tillen we de financiële dienstverlening in Nederland naar een hoger niveau.

Wij faciliteren je onder andere met een kennisforum. Hier kan je hulp vragen, reageren op een hulpvraag van een ander en praktische tips en trucs delen. Bij experts van Hoffelijk kan je één op één toetsen of jouw uitwerking van hoe wet- en regelgeving bij jouw klant moeten worden toegepast de juiste is. Natuurlijk krijg je volledig en onderbouwd antwoord. Periodiek zal een gestelde vraag (geanonimiseerd) beschikbaar worden gesteld aan alle leden. Zo kunnen we van elkaar leren.

Daarnaast is het volledig responsive, waardoor je ook op mobiele apparaten gemakkelijk kunt navigeren. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws. En je leest niets dubbel.


Wij werken voor