Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE PensioenBij Hoffelijk vind je alles wat je nodig hebt om te slagen voor je PE Pensioen. Boek hieronder direct jouw PE-examen of kies een van de mogelijkheden om je voor te bereiden op je examen! 

Aanbevolen diensten Studievorm Bedrag      
Totaalpakket PE Pensioen Alles-in-één € 99,-
PE-examen Pensioen Examen op locatie € 145,-
           
           
Losse diensten Studievorm Bedrag      
E-Learning PE Pensioen E-learning € 35,-
Oefenexamens PE Pensioen Online oefenexamens € 30,-
Examentraining PE Pensioen Digital classroom € 59,-
 
Aanbevolen diensten Bedrag    
Totaalpakket PE
Pensioen
€ 99,-
PE-examen
Pensioen
€ 145,-
         
         
Losse diensten Bedrag    
E-Learning PE
Pensioen
€ 35,-
Oefenexamens PE
Pensioen
€ 30,-
Examentraining PE 
Pensioen
€ 59,-

Het Totaalpakket PE is de ideale voorbereiding op je PE-examen. Het pakket bestaat uit een e-learning, drie representatieve oefenexamens en een examentraining in onze digital classroom. Voor slechts € 99,- doorloop je het traject en ben je helemaal klaar voor je PE-examen.

De diensten zijn ook los te bestellen. Zo ontvang je voor slechts € 30,- al drie representatieve oefenexamens, handig voor als je alleen nog even wil testen of je alles nog weet. Heb je alleen behoefte om over bepaalde onderwerpen te sparren met een docent? Dan is de examentraining echt iets voor jou. Ook de e-learning is los te bestellen. De e-learning brengt jou weer helemaal op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Wft-opleidingen

Aanbevolen diensten Studievorm Bedrag      
E-Leerlijn Wft Pensioen E-learning € 249,-
Wft-examen Pensioen Examen op locatie € 145,-
         
Aanvullende dienst Studievorm Bedrag      
Examentraining Wft Pensioen Digital classroom € 59,-
Oefenexamens Wft Pensioen Online oefenexamens € 59,-
         
Partneraanbod Studievorm Bedrag      
Wft Xperience Pensioen 4/5-daagse training inclusief examen € 1295,-
Aanbevolen diensten Bedrag    
E-Leerlijn Wft
Pensioen
€ 249,-
Wft-examen
Pensioen
€ 145,-
     
Aanvullende dienst Bedrag    
Examentraining Wft
Pensioen
€ 59,-
Oefenexamens Wft
Pensioen
€ 59,-
     
Partneraanbod Bedrag    
Wft Xperience
Pensioen
€ 1295,-

Naast de mogelijkheden om je PE Pensioen te halen bieden wij je al het studiemateriaal om te slagen voor je Wft-examen. Bestel voor de optimale voorbereiding op je examen de e-Leerlijn Wft Pensioen mét slagingsgarantie. Deze e-leerlijn is volledig digitaal ingericht en je oefent veel met representatieve oefenvragen en -examens. Heb je vragen tijdens het leren? Dan staat er altijd een helpdesk voor je klaar. Zodra je de e-leerlijn hebt afgerond kun je direct je Wft-examen boeken. Mocht je toch nog willen sparren met een docent, dan kun je ervoor kiezen een examentraining te volgen in de digital classroom. Een extra steuntje in de rug.

Permanent Actueel Wft


We leiden niet alleen op, we zorgen ook dat jij permanent actueel blijft. Met Permanent Actueel van Hoffelijk ben je het hele jaar door op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Voorzien van praktische tips en achtergrondinformatie. Al het nieuws dat je ontvangt, gaat gepaard met een aantal oefenvragen waarmee je kunt testen of je de ontwikkelingen goed hebt begrepen. Je resultaten worden opgeslagen in een voortgangsrapportagewaardoor je op ieder moment kunt aantonen dat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Mocht je later nieuwsartikelen willen teruglezen? Dat kan via het nieuwsarchief.


Wij werken voor