Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


PE plus

Hoffelijk biedt je verschillende PE plus-leertrajecten aan om je optimaal voor te bereiden op jouw PE plus-examen(s). Lees onze studie- en planningstips om te zien hoe jij je het best kunt voorbereiden op jouw PE plus-examen en kies de PE plus-voorbereiding die het beste bij jouw situatie past:

Actualiteiten 2015 en oefenexamens PEplusOefenexamens PE plus (incl. actualiteiten)
Hoffelijk biedt je drie representatieve oefenexamens aan waarin je kennis kunt maken met de methodiek van de nieuwe examenvragen. Naast de oefenexamens krijg je toegang tot de vastgestelde actualiteiten waarop je wordt getoetst tijdens het PE plus-examen.

Ga naar de Oefenexamens PE plus voor meer informatie en om te bestellen.


Basiskennis PEplusBasiskennis PE plus
Om je basiskennis op te vijzelen kun je aan de slag met de syllabus. Na het bestuderen van de syllabus, ga je aan de slag met de digitale oefenvragen die je basiskennis toetsen. Afsluitend biedt Hoffelijk je een representatief oefenexamen aan waarin je kennis kunt maken met de methodiek van de nieuwe examenvragen.

Ga naar de Basiskennis PE plus voor meer informatie en om te bestellen.


Klassikale examentraining PEplusKlassikale Examentraining PE plus
Tijdens een korte en effectieve klassikale examentraining word je getraind op de vragen die toezien op competenties, vaardigheden en professioneel gedrag. Er wordt vooral  geoefend met de vaardigheid van het beantwoorden van de examenvragen. Het is immers belangrijk dat je ‘feeling’ krijgt met de nieuwe vorm van examineren.

Ga naar klassikale examentraining PE plus voor meer informatie en om te bestellen.


Je kortste route!
Toets of je klaar bent voor het PE plus-examen met onze drie representatieve oefenexamens in het pakket ‘Oefenexamens PE plus’. Naast de oefenexamens krijg je toegang tot de door het CDFD vastgestelde actualiteiten 2016 (ieder voorzien van drie oefenvragen) die in het PE plus-examen worden afgetoetst en waarvan een grondige kennis dus noodzakelijk is.

De routes naar je PEplus-certificaat

Gezakt, wisselende uitslagen of maar nét geslaagd?
Vallen de vragen toch zwaarder dan aanvankelijk gedacht? Gun jezelf dan nog wat extra tijd om vertrouwd te raken met de nieuwe vraagvormen via onze klassikale examentraining. Heb je meer tijd nodig om je vakkennis weer op te halen en te verbreden? Bestel dan onze syllabus met basiskennis en oefenvragen.

Algemene informatie
Het PE plus-examen is bedoeld voor de ‘bestaande adviseur’ die vóór 1 januari 2014 in het bezit was van een geldig (gehouden) Wft-diploma of een daaraan gelijkgesteld diploma. Met dit examen wordt getoetst of je kennis en vaardigheden actueel zijn.

De PE plus-examens worden afgenomen tot en met 31 december 2016. Voor het examen is het van belang dat je op de hoogte bent van de relevante actualiteiten en dat je de basiskennis kunt toepassen (vaardigheden). Ook zal worden getoetst hoe je in bepaalde klantsituaties handelt (competenties) en hoe je omgaat met dilemma’s (professioneel gedrag).

Klik hieronder op het PE plus-examen dat jij wilt afleggen om te zien welke studievormen voor het examen beschikbaar zijn.

 PE plus-examens: 


Wij werken voor