PE SEH 2019 - Advieskwaliteit

Ook dit jaar moet je weer twaalf PE-punten halen voor de SEH. Net zoals vorig jaar kun je PE-sessies kiezen uit categorie A en B. Minimaal zes van de twaalf punten moeten behaald worden in categorie A. Voor dit programma ontvang je zes punten in categorie B.

Advieskwaliteit
Een adviesdossier dat zowel toegankelijk is voor je klant, als compliant voor de AFM. Dat kan nog best een uitdaging zijn. Hoe zorg je voor een compliant dossier waarmee je toegevoegde waarde aan je klant biedt? Daar gaan we tijdens deze digitale training op in.

Maak de e-learning…
Dit programma is volledig digitaal. Bepaal dus vooral zelf waar en wanneer je aan de slag gaat en bespaar reistijd en -kosten naar het klaslokaal. Ongeveer driekwart van het programma doe je via de e-learning. Op een interactieve manier gaan we onder andere in op relevante wet- en regelgeving en het opbouwen van een compliant en kwalitatief dossier. De rest van de training volg je onder begeleiding van één van onze topdocenten in de digital classroom.

… En login in de digital classroom
Het tweede deel van het programma volg je in onze digital classroom. Digital, dus online! Boek een datum en tijd en loop de digital classroom van jouw keuze binnen. Hier ontmoet je één van onze docenten die jou en een kleine groep andere cursisten bijpraat over de volgende onderwerpen:

  • Life events
  • Wet- en regelgeving
  • Relevante KIFID-uitspraken
  • Dossiervorming
  • En meer…

Korting
Als je dit SEH-programma boekt in combinatie met een programma uit categorie A, krijg je 20% korting op dit programma. De korting wordt automatisch berekend als je het tweede programma selecteert.


€ 175,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Doe je voordeel met Hoffelijk

  • Training van onze topdocenten
  • 20% korting i.c.m. een Categorie A programma

Specificaties

Studiebelasting 6 uur
Vorm e-learning & digital classroom
Voor wie Erkend Hypotheekadviseurs
Categorie B
PE-punten 6
Tip zorg ervoor dat je goed voorbereid in de classroom komt
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
PE SEH 2019 - Advieskwaliteit
€ 175,00
Bestel ook:
PE SEH 2019 - De zzp'er en zijn woningfinanciering

€ 225,00
PE SEH 2019 - Duurzaamheid

€ 225,00
PE SEH 2019 - Oversluiten
€ 87,50
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 175,00
Bestel direct met aanvullende diensten!