Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Oefenexamens PE (incl. actualiteiten)

Ben je benieuwd of je echt klaar bent voor het PE-examen? Toets je kennis aan de hand van drie representatieve oefenexamens en bestudeer de actualiteiten voor een efficiënte voorbereiding.

Voor wie?
Voor de ervaren adviseur die beschikt over voldoende (parate) vakkennis en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.

De oefenexamens
Oefenexamen PE plus Je gaat aan de slag met drie representatieve oefenexamens waarin je kennis maakt met de methodiek van de nieuwe examenvragen. Deze oefenexamens zijn dan ook precies hetzelfde ingericht als het PE-examen. Je krijgt hiermee de unieke kans om vertrouwd te raken met de kenmerken van het échte examen (hetzelfde aantal vragen, scoringsregels, tijdsduur en cesuur) in een identieke digitale toetsomgeving. Dit is een randvoorwaarde om te kunnen slagen voor het digitale examen.

Actualiteiten
Actualiteiten 2015 Naast de oefenexamens krijg je toegang tot de vastgestelde actualiteiten waarop je wordt getoetst tijdens het PE-examen. Iedere actualiteit is met zorg samengesteld en voorzien van handige praktijkvoorbeelden en examengerichte oefenvragen.Studiemateriaal PE

Oefenexamens PE Basis
€ 65,00
Oefenexamens PE Consumptief Krediet
€ 65,00
Oefenexamens PE Hypothecair Krediet
€ 65,00
Oefenexamens PE Inkomen
€ 65,00
Oefenexamens PE Pensioen
€ 65,00
Oefenexamens PE Schadeverzekering Particulier
€ 65,00
Oefenexamens PE Schadeverzekering Zakelijk
€ 65,00
Oefenexamens PE Vermogen
€ 65,00
Oefenexamens PE Zorgverzekering
€ 65,00

Wij werken voor