Examentraining PE Zorgverzekering

De voordelen van een klassikale examentraining, zonder reistijd en tegen aanzienlijk lagere kosten. Dat bieden we je met de digital classroom. Onze docenten bereiden je optimaal voor op je PE-examen Zorgverzekering. Digitaal, interactief en gewoon op elke locatie van jouw keuze te volgen!

Casuïstiek
Tijdens de examentraining wordt vooral casuïstiek behandeld. De docent richt zich op de vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te passen. Een examentraining in onze digital classroom is daarom het meest effectief als je ons voorbereidingsmateriaal voor het PE-examen ook al hebt bestudeerd.

Interactie
In de digital classroom leer je, in een kleine groep van maximaal 20 deelnemers, van en met elkaar. Uiteraard onder de deskundige regie van je docent. Er is ruimte voor interactie en de training is dus geen monoloog van je docent. Jij en je medecursisten kunnen vragen stellen en kennis delen.

Geen reistijd
Je bespaart veel reistijd van en naar een normaal klaslokaal. Daarnaast is de examentraining in de digital classroom korter van duur dan een reguliere klassikale training. Waarom? Heel simpel: we vragen precies zoveel van je tijd als nodig is voor een effectieve voorbereiding. Geen minuut meer. Voor de examentraining in deze vorm is dat 60 tot 90 minuten.

Op een device naar keuze
De digital classrooms zijn toegankelijk via je smartphone, tablet of laptop. De enige benodigdheden op jouw device zijn een goed werkende microfoon, camera en netwerkverbinding. Zo kun je actief participeren en horen en zien je medecursisten en de docent het als je een vraag stelt of een opmerking plaatst.


€ 59,00
(vrij van btw)
Dienst toegevoegd aan winkelwagen

Doe je voordeel met Hoffelijk

  • Bespaar tijd en kosten
  • Effectiever onderwijs
  • Comfortabel inloggen op iedere locatie
  • Toegang via alle devices
  • Ruime keuze in data en tijdstippen

Specificaties

Studiebelasting 60 tot 90 minuten
Vorm digitaal
Voor wie iedereen die een PE-examen Zorgverzekering gaat afleggen
Benodigdheden goede netwerkverbinding, een microfoon en een webcam
Tip zorg ervoor dat je het studiemateriaal van tevoren tot je hebt genomen
Diensten (direct meebestellen) Bedrag
Examentraining PE Zorgverzekering
€ 59,00
Bestel ook:
PE-examen Adviseur Zorgverzekering
€ 138,00
e-Learning PE Adviseur Zorgverzekering
€ 35,00
Oefenexamens PE Adviseur Zorgverzekering
€ 30,00
Pakketkorting - € 0,00
Totaal vrij van btw € 59,00
Bestel direct met aanvullende diensten!