Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Vakbekwaamheid & Permanent Actueel

Organisaties in de financiële branche moeten ervoor zorgen dat ‘klantmedewerkers’ permanent actueel vakbekwaam zijn. Dit zijn alle medewerkers die in een financiële organisatie inhoudelijk contact hebben met klanten. Dit is dus breder dan alleen adviseurs. Deze verplichting geldt sinds 1 januari 2014.

Wil jij je klanten voorzien van een kwalitatief goed advies? Dan is het noodzakelijk dat je altijd volledig op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen. Ontwikkelingen die je tot je kunt nemen waar en wanneer je maar wil.

Je krijgt een eigen portfolio, waarin wij alle activiteiten die je hebt verricht voor je bewaren. Zo ben je niet alleen permanent actueel, maar kun je dat ook aantonen!

Maar wij gaan verder:
Omdat we weten welke diploma’s je bezit, kunnen wij je ook ontzorgen in het bijhouden van de opleidingen die je nog moet volgen. Natuurlijk sturen wij je een herinnering als je nog in actie moet komen. Ook hebben we kennisquizzen die je helpen in je voorbereiding op PE-examens. Daarnaast kun je onbeperkt video's kijken binnen ons platform.


Wij werken voor