Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Examentraining Wft

De voordelen van een klassikale examentraining, zonder reistijd en tegen aanzienlijk lagere kosten. Dat bieden we je met de digital classroom. Onze docenten bereiden je optimaal voor op je Wft-examen. Digitaal, interactief en gewoon op elke locatie van jouw keuze te volgen!


Digital classroom
Boek een datum en tijd en loop de digital classroom van jouw keuze binnen. Hier ontmoet je een van onze docenten die jou en een kleine groep andere cursisten de moeilijkste examenonderdelen bijbrengt.

Casuïstiek
Tijdens de examentraining wordt vooral casuïstiek behandeld. De docent richt zich op de vaardigheden en competenties die nodig zijn om de theorie toe te passen. Een examentraining in onze digital classroom is daarom het meest effectief als je ons lesmateriaal voor het Wft- of PE-examen ook al hebt bestudeerd.

Interactie
In de digital classroom leer je, in een kleine groep van maximaal 20 deelnemers, van en met elkaar. Uiteraard onder de deskundige regie van je docent. Er is ruimte voor interactie en de training is dus geen monoloog van je docent. Jij en je medecursisten kunnen vragen stellen en kennis delen.

Geen reistijd
Je bespaart de reistijd van en naar een normaal klaslokaal. Daarnaast is de examentraining in de digital classroom korter van duur dan een reguliere klassikale training. Waarom? Heel simpel: we vragen precies zoveel van je tijd als nodig is voor een effectieve voorbereiding. Geen minuut meer. Voor de examentraining in deze vorm is dat 60 tot 90 minuten.

Op een device naar keuze
De digital classrooms zijn toegankelijk via je smartphone, tablet of laptop. De enige benodigdheden op jouw device zijn een goed werkende microfoon, camera en netwerkverbinding. Zo kun je actief participeren en horen en zien je medecursisten en de docent het als je een vraag stelt of een opmerking plaatst.


Opleidingen

Examentraining Wft Basis
€ 59,00
Examentraining Wft Zorgverzekering
€ 59,00
Examentraining Wft Consumptief Krediet
€ 59,00
Examentraining Wft Schadeverzekering Particulier
€ 59,00
Examentraining Wft Vermogen
€ 59,00
Examentraining Wft Inkomen
€ 59,00
Examentraining Wft Schadeverzekering Zakelijk
€ 59,00
Examentraining Wft Hypothecair Krediet
€ 59,00
Examentraining Wft Pensioen
€ 59,00

Wij werken voor