Hoffelijk Webshop
Bestel direct in onze webshop!


Wft

Hoffelijk biedt je een uitgebreid opleidingsaanbod ter voorbereiding op je Wft-examen. Bekijk het overzicht hieronder en kies de Wft-opleiding die bij je past.

Persoonlijke e-Leerlijn Wft
 
e-Leerlijnen Wft
De volledig digitale e-Leerlijn mét slagingsgarantie. Je wordt in kleine stapjes voorbereid op het Wft-examen. Na elk stuk theorie volgen direct oefenvragen, zodat jij je kennis test en deze kennis leert toepassen. Je sluit de e-Leerlijn Wft af met een representatief oefenexamen.

 
Examentrainingen Wft
De voordelen van een klassikale examentraining, zonder reistijd en tegen aanzienlijk lagere kosten. Dat bieden we je met de Digital Classroom. Onze docenten bereiden je optimaal voor op je Wft en PE-examen. Digitaal, interactief en gewoon op elke locatie van jouw keuze te volgen!

 
Wft Xperiences
Maak een Xperience van je Wft-opleiding! Met de Wft Xperiences word je in één week klaargestoomd voor een Wft-examen. In deze korte periode loodsen we je door de stof, oefenen we ermee, krijg je een examentraining en doe je ook examen. Ook eventuele herexamens maken deel uit van het programma, want we gaan door tot je slaagt.


Klik hieronder op het examen dat jij wilt afleggen om te zien welke studievormen voor jouw Wft-examen beschikbaar zijn.


Wft-examens:
 


Wij werken voor